Jun 01

Βιολογικός χυμός ALOE VERA PREMIUM ΥΓΕΙΑ – ΕΥΕΞΙΑ - ΝΕΟΤΗΤΑ

Γνωριμία με την Aloe :

Aloe : Ένα εκπληκτικό δώρο της φύσης για τον άνθρωπο. Μια από τις παλαιότερες φυσικές θεραπείες αναγωρίζεται και πάλι στη σύγχρονη εποχή ως ένα από τα φυσικά θεραπευτικά θαύματα. Από πολλούς θεωρείται σαν ο «σιωπηλός θεραπευτής».

Εδώ και 3.500 χρόνια π.Χ., οι άνθρωποι γνώριζαν τα μυστικά της Aloe και τη χρησιμοποιούσαν για τις πολλαπλές θεραπευτικές της ιδιότητες όπως αναφέρουν απιστημονικά συγγράματα και αρχαία βιβλία. Ο πατέρας της ιατρικής Ιπποκράτης μιλάει στα συγγράμματα του για τις θεραπευτικές ιδιότητες της Aloe, ιδιαίτερα για την ανακούφιση από στομαχικούς πόνους. Ο μεγάλλος Έλληνας βοτανολόγος και δάσκαλος της Ρωμαικής φαρμακολογίας Διοσκουρίδης μελετώντας και χρησιμοποιώντας την Aloe επιβεβαιώνει και ανακαλύπτει και άλλες θεραπευτικές ιδιότητες του φυτού.

Διακεκριμένοι επιστήμονες σε ολόκληρο τον κόσμο μελέτησαν το «θαυματουργό φυτό» και σήμερα έχουμε ένα πλήθος συγκλονιστικών πληροφοριών για τα πολύτιμα συστατικά της Aloe και τις ιδιότητες τους. Ο χυμός Aloe προσφέρει Υγεία-Ευεξία-Νεότητα και αυτό μαρτυρούν οι βασίλισσες της Αιγύπτου οι οποίες χρησιμοποιούσαν την Aloe για τη φυσική ομορφιά τους. Λέγεται ότι η γοητευτική Κλεοπάτρα θεωρούσε την Aloe ως το μυστικό της ομορφιάς.

Συστατικά του χυμού Aloe :

Ο χυμός της Aloe περιέχει ένα πλήθος μοναδικών συστατικών που είναι όλα απαραίτητα για την καλή υγεία & την ομορφιά. Ενδεικτικά αναφέρουμε :

  1. Βιταμίνες : ένα πλήθος σημαντικών βιταμινών περιέχονται στο ζελέ της Aloe. Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε τις αντιοξειδοτικές βιταμίνες C, E & Βήτα Καροτίνη ( πρόδρομη της βιταμίνης Α), Β3,Β6 & Β12, βιταμίνη που υπάρχει μόνο στο ζωικό βασίλειο και είναι πολύ σημαντική γαι τους χορτοφάγους.
  2. Αμινοξέα : Σημαντικό είναι ότι ο χυμός της Aloe μας δίνει 7 από τα 8 απαραίτητα αμινοξέα που δεν παρασκευάζονται από τον οργανισμό μας & πρέπει να τα πάρουμε από τις τροφές μας. Επίσης ο οργανισμός του ανθρώπου χρειάζεται 22 αμινοξέα και ο χυμός της Aloe Vera περιέχει 20 από αυτά.
  3. Μέταλλα και ιχνοστοχεία όπως μαγνήσιο, μαγγάνιο, κάλλιο, ασβέστιο, χρώμιο, χαλκός, ψευδάργυρος, νάτριο, σίδηρο και, το σημαντικότερο αντιοξειδωτικό σελήνιο.
  4. Σακχαρίτες : οι οποίοι ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθούν στην αποτοξίνωση.
  5. Ένζυμα που βοηθούν στην πέψη.
  6. Λιπαρά οξέα που λειτουργούν ως ισχυροί αντιφλεγμονώδεις παράγοντες. Τα πολύτιμα συστατικά της Aloe ενεργούν σαν ομάδα & το ένα ενισχύει τα αποτελέσματα του άλλου.

Ιδιότητες της Aloe :

Η Aloe έχει εξαιρετικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Τα αντιοξειδωτικά καταπολεμούν τις καταστρεπτικές «ελεύθερες ρίζες» οι οποίες θεωρούνται υπεύθυνες γαι ένα πλήθος ασθενειών & τη διαδικασία της γήρανσης ιστών & κυπάρων.

Η Aloe βοηθάει στην πρόληψη & την επούλωση των επιθήλιων ιστών αναπλάθοντας το κατεστραμμένο δέρμα. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση & σύσφιξη . Κατάλληλη για ακνεικά δέρματα έχει την ικανότητα να μειώνει τις παλιές ουλές, αποτρέποντας ταυτόχρονα την εμφάνιση νέων. Ευεργετική καθώς είναι στους επιθήλιους ιστούς βοηθάει το ερεθισμένο έντερο (κολίτιδα), καθώς βοηθά στη λειτουργια του παχέως και του λεπτού εντέρου. Η Aloe έχει αντιφλεγμονώδη & αντιμικροβιακή δράση. Τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις, ενισχύοντας τη φυσική ικανότητα του οργανισμού στην καταπολέμηση ασθενειών & λοιμώξεων. Κατάλληλη για δερματικά προβλήματα, έκζεμα, ψωρίαση, δυσκοιλιότητα, τριχόπτωση, πιτυρίδα, ξηροδερμία, κνησμός, κ.α

Σύμμαχοι των γυναικών στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας & στο χάσιμο βάρους. Η δράση της είναι ολιστική στον οργανισμό, υποστήριζοντας συστήματα & όργανα & εξωτερικά το δέρμα. Όσοι πίνουν Aloe δηλώνουν ένα αίσθημα ευεξίας & γαλήνης, αυξημένης νοητικής διαύγειας & δυνατότητα συγκέντρωσης, καθώς & υψηλά επίπεδα φυσικής αντοχής.

O χυμός Aloe Vera premium είναι απο την ισχυρότερη ποικιλία Aloe Barbadensis Miller, που είναι γνωστή και ως Aloe Vera και στα λατινικά σημαίνει πραγματική Aloe. Είναι η πιο ισχυρή ποικιλία. Διατίθεται σε σκούρο γυάλινο μπουκαλάκι και είναι 99,9% περιεκτικότητα σε Aloe ( οργανικής καλλιέργειας ) και 0,01% κιτρικό οξύ ( φυσικό αντιοξειδωτικό απο εσπεριδοειδή). Δεν περιέχει βενζοϊκό νάτριο.

Δοκιμάστε τον χυμό Aloe Vera Premium και απολάυστε τα ευεργετικά αποτελέσματα των πολύτιμων συστατικών της στον οργανισμό σας.

Ο χυμός Aloe Vera Premium είναι 100% βιολογικός χυμός & όχι φάρμακο. Οι έγκυες δεν πρέπει να πίνουν χυμό Aloe.

Γράφει η Μαρία Ζώρζου, Κλινική Αρωματοθεραπεύτρια

Post Gallery

We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.