Jul 19

Beamer Light Pen

ΦΩΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ/ΨΥΧΗ/ΠΝΕΥΜΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ BEAMER LIGHT PEN ΑΝΩΔΥΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ

Θεραπευτική τεχνική που βασίζεται στις αρχές και την φιλοσοφία του βελονισμού και της χρωματοθεραπείας. Ενεργοποιεί συγκεκριμένα βελονιστικά σημεία με την χρήση έγχρωμου φωτός. Έχει πολύ καλά αποτελέσματα σε μια σειρά διαταραχών σωματικού , συναισθηματικού και νοητικού επιπέδου όπως κρίσεις πανικού , κατάθλιψη , άγχος , stress , πονοκεφάλους , συναισθηματικούς και σωματικούς πόνους. Δεν είναι παρά ένας απλός φακός, αλλά προσαρμόζουμε μπροστά αμπούλες ίδιες με τα μπουκαλάκια της Aura-Soma, που έχουν μέσα τους λάδι και νερό από ιερές, ενεργοποιημένες πηγές, έντονα χρωματισμένα από τις ουσίες, κι εμπλουτισμένα με τις ενέργειες απ’το βασίλειο των λουλουδιών και των φυτών, και το βασίλειο των μετάλλων, των κρυστάλλων και των λίθων...

Είναι δηλαδή όλες οι ενέργειες της γης, μαζί με το χρώμα που εκπέμπεται με το φως του φακού, συγκεντρωμένες σ’αυτή την μικρή αμπούλα, είναι κάτι το ζωντανό, που συντονίζεται με τους άλλους ζωντανούς οργανισμούς σε μια συγκεκριμένη συχνότητα, μια δόνηση που συντονιζόμενη με τη δική μας ενέργεια δίνει μια πληροφορία εξισορρόπησης ανάλογα με τα χρώματα που χρησιμοποιούμε!

Ξεκίνησε σαν ιδέα από τη Vicky Wall, την ιδρύτρια του συστήματος Aura- Soma, και μελετήθηκε από διάφορους ερευνητές της Αura-Somα, μεταξύ αυτών εχω την τιμή να είμαι πλέον κι εγω.

Η χρωματοθεραπεία όμως σε διάφορες μορφές ήταν γνωστή θεραπευτική μέθοδος σε πολύ αρχαίους χρόνους σε πολλές περιοχές της γης, όπως η Αιγυπτος, η Ατλαντίδα απ’ότι λέγεται, η Αμερική με τους Μάγιας αλλά και η Ελλάδα.

Το φως είναι ένα μυστήριο, μπορούμε να πούμε γι’αυτό μόνο οτι τρέχει πολύ γρήγορα και μεταφέρει μήνυμα, πληροφορία! Μήνυμα για ζωή, για καθαρότητα, για θεραπεία, για δραστηριότητα, για ροή, για αφύπνιση, για ‘φώτιση’(ισορροπία)! Μεταφέρεται παντού με τα φωτόνια, ενώ μέσα στους μεσημβρινούς (=τα κανάλια ροής της ενέργειας) των ζωντανών οργανισμών η ενέργεια βρίσκεται στα βιοφωτόνια κι αυτό είναι που μας δίνει ζωή! Είμαστε Όντα του Φωτός, και σ’αυτό απευθύνεται το beamer. Στο φως μέσα μας!

Δουλεύοντας στην αύρα ενος ανθρώπου, μπαίνεις σε πιο λεπτοφυή στρώματα της ύπαρξης του και ρίχνεις φως στην ίδια του την ψυχή, βοηθώντας τον έτσι να κατανοήσει, να ‘φωτίσει’, να ‘δει’ περισσότερα για τον ίδιο και να ενεργοποιηθεί μέσω των θεραπειών που θα τον καθαρίζουν και θα τον εξισορροπούν σε κάθε τι που αναδύεται στη διάρκεια των συνεδριών, ώστε να μπορέσει ν’αλλάξει τον τρόπο αντίληψης και αντίδρασης, κ έτσι ν’αλλάξει αυτά που εκπέμπει και έλκει, άρα την ίδια την πραγματικότητα του!

Φέγγοντας με διάφορα χρώματα σε συγκεκριμένα βελονιστικά σημεία ή ευρύτερες περιοχές, έχει εξαιρετικά αποτελέσματα σ’όλα τα επίπεδα της ανθρώπινης ύπαρξης, σώμα, ψυχολογική κατάσταση, νους, πνεύμα, που ευθυγραμμίζονται και ξεκαθαρίζουν! Κι όταν ξεκαθαρίζεις το παρόν σου, ξεκαθαρίζεις και το μέλλον σου γιατί εκπέμπεις διαφορετικά!

Στις συνεδρίες Φωτοβελονισμού με Beamer Light Pen δεν υπάρχει καμία επαφή με το σώμα του δέκτη και δεν χρησιμοποιούνται βελόνες, παρά μόνο η ακτινοβολία του χρώματος, η οποία κατευθύνεται στα ενεργειακά κέντρα (τσάκρα) και σε συγκεκριμένα βελονιστικά σημεία-μεσημβρινούς.

Τα κέντρα ενέργειας και οι μεσημβρινοί στο σώμα μας συνδέονται με διάφορα όργανα αλλά και με πεδία που αφορούν το συναισθηματικό και νοητικό μας επίπεδο! Έτσι λοιπόν, η ακτινοβολία ενός χρώματος σε αυτά τα σημεία μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία ενός σωματικού συμπτώματος, αλλά και σε ζητήματα συναισθηματικού ή νοητικού μπλοκαρίσματος, επαναφέροντας την ισορροπία στον νου και στο σώμα.

Κάθε συνεδρία με Light Beamer Pen μπορεί να διαφέρει ως προς την τεχνική, τα σημεία των μεσημβρινών στα οποία εστιάζουμε, τα χρώματα και τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται, ανάλογα πάντα με τις ειδικές ανάγκες που έχει ο άνθρωπος κάθε φορά, αλλά και με τη φάση της ζωής στην οποία βρίσκεται.

Ο φωτοβελονισμός με χρώμα μπορεί να πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης συνεδρίας χρωματοθεραπείας, αλλά μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί και με άλλες εναλλακτικές θεραπείες Είναι πλέον ευρέως γνωστό και επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι το χρώμα, και ιδιαίτερα η ακτινοβολία του, επηρεάζει τηδιάθεση του ανθρώπου, έχει άμεση επίδραση στο νευρικό μας σύστημα και λειτουργεί θεραπευτικά στο φυσικό μας σώμα. Στέλνοντας έγχρωμο φως σε συγκεκριμένα βελονιστικά σημεία-μεσημβρινούς, γνωστά από την αρχαιότητα, τα ενεργοποιούμε και εξισορροπούμε τα ενεργειακά μας κέντρα (chakras).

Έχει πολύ καλά αποτελέσματα σε μια σειρά διαταραχών σωματικού, συναισθηματικού και νοητικού επιπέδου όπως: κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, στρες, πονοκεφάλους, συναισθηματικούς και σωματικούς πόνους, προβλήματα θυρεοειδούς κ.ά. Ο φωτοβελονισμός μπορεί να εφαρμοστεί συμπληρωματικά με άλλες θεραπευτικές μεθόδους με πολύ καλά αποτελέσματα.

Σε κάθε ενεργειακό κέντρο αντιστοιχεί ένα χρώμα.

  • Tο κόκκινο χρώμα (1ο τσάκρα): Αντιπροσωπεύει τη ζωτική μας ενέργεια και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση της αναιμίας, της δυσκοιλιότητας και την υπόταση μεταξύ άλλων.
  • Το πορτοκαλί χρώμα (2ο τσάκρα): Αντιπροσωπεύει την αυτοπεποίθηση και το κουράγιο και χρησιμοποιείται για πέτρες στη χολή και τα νεφρά, εμμηνορρυσιακά προβλήματα κ.ά.
  • Το κίτρινο χρώμα (3ο τσάκρα): Αντιπροσωπεύει την ευτυχία, την καθαρή σκέψη και την ηρεμία. Χρησιμοποιείται για δυσπεψία, διαβήτη, αρθρίτιδα, ρευματισμούς κ.ά.
  • Το πράσινο χρώμα (4ο τσάκρα): Αντιπροσωπεύει τη θεραπεία, την αγάπη, την αφοσίωση και τη συναισθηματική ευεξία. Χρησιμοποιείται για την υπέρταση, την υπερδιέγερση, το άσθμα και τις αϋπνίες.
  • Το τιρκουάζ-μπλε (5ο τσάκρα): Αντιπροσωπεύει την ηρεμία, τη γαλήνη. Βοηθάει στην έκφραση της επικοινωνίας, ανακουφίζει από το άγχος, χρησιμοποιείται σε παθήσεις του λαιμού, στο αυχενικό σύνδρομο, τον υπερθυρεοειδισμό κ.ά.
  • Το βιολετί χρώμα (6ο τσάκρα): Αντιπροσωπεύει τη διαίσθηση, την επίγνωση και την αντικειμενικότητα. Χρησιμοποιείται σε δερματοπάθειες, τριχόπτωση, νευραλγίες κ.ά.
  • Το λευκό χρώμα (7ο τσάκρα): Αντιπροσωπεύει τη δημιουργικότητα, τη φώτιση, την αγνότητα και τη σοφία μέσα μας. Χρησιμοποιείται για τα συναισθήματα της απελπισίας, για το στρες .

Οι χρωματικές φιάλες και τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια μιας θεραπευτικής συνεδρίας με Beamer Light Pen ανήκουν αποκλειστικά στο Σύστημα Χρωματικής Φροντίδας Aura-Soma®.

Οι συνεδρίες με Beamer Light Pen διαρκούν περίπου 1 ώρα και πραγματοποιούνται στο κέντρο ολιστικών θεραπειών Iasmoscosmos. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Post Gallery

We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.