Jul 18

AURA SOMA

Aura-Soma Therapy

ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ, ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ.

EIMAΣΤΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΑΝΑΚΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ.

Το Aura-Soma είναι ένα πλήρες σύστηµα βασισµένο στο χρώµα, που δουλεύει για την πνευµατική, συναισθηµατική, διανοητική και σωµατική µας ισορροπία.

Τα χρωµατιστά λάδια (Balance ή Equilibrium), τα ‘καθαριστικά’ της αύρας (pomanders), και οι ‘πεµπτουσίες’ (quintessences) βοηθούν στην αυτοσυνείδηση και δηµιουργούν ένα αρµονικό προστατευτικό πεδίο γύρω µας, καθώς µας βοηθούν να νιώθουµε άνετα µε τον εαυτό µας και µε τους άλλους σε οποιαδήποτε κατάσταση µας προκύπτει.

Μας βοηθούν επίσης να καθαρίσουµε το νου και το σώµα από αρνητικά πρότυπα και αναµνήσεις ώστε να κάνουµε χώρο στο καινούργιο, καθώς και να αφεθούµε µε εµπιστοσύνη σ’αυτό που µας φέρνει το µέλλον, ανακαλύπτοντας και αναπτύσσοντας συγχρόνως τις δυνατότητες µας. Μας µαθαίνουν να ακούµε τη διαίσθησή µας και να είµαστε πιο συνειδητοί παρατηρητές του εαυτού µας, έτσι ώστε να τον κατανοήσουµε, να τον αγαπήσουµε και να βελτιώσουµε ότι µπορούµε ή να αποδεχθούµε αυτό που δεν µπορούµε ν’αλλάξουµε.

Ανακουφίζοντας τους πόνους της ψυχής µας, ανακουφίζουν σιγά-σιγά και τους πόνους του σώµατος εφόσον κάθε ασθένεια ή σωµατικό πρόβληµα υπάρχει αρχικά στην ψυχή µας, µετά στο ενεργειακό µας πεδίο και τελικά εκδηλώνεται στο σώµα. Τα χρωµατιστά αυτά µπουκαλάκια δρουν και στα τρία αυτά επίπεδα, ας τα φανταστούµε σαν να ‘κλείνουν τρύπες’ που έχουν δηµιουργηθεί από τα αρνητικά µας συναισθήµατα. Τα Equilibrium επιδρούν στο σώµα και το συναισθηµατικό µας κόσµο, τα pomanders στο ηλεκτροµαγνητικό µας πεδίο για προστασία και καθαρισµό και τα quintessences στο πνεύµα για να µας ανοίξουν τον διάλογο µε τον εσωτερικό µας δάσκαλο, να δυναµώσουν τις διαισθήσεις µας. Η επιλογή των χρωµάτων που κάνουµε αντανακλά τις ανάγκες µας και τις δυνατότητες µας.

EQUILIBRIUM

Equilibrium σηµαίνει ισοζύγιο, η τέλεια και διαρκής κατάσταση ισορροπίας. Τα Equilibrium µπουκαλάκια είναι η καρδιά του συστήµατος Aura-Soma. Είναι λαµπεροί συνδυασµοί δύο χρωµάτων που περιέχουν τις ενέργειες των χρωµάτων, των κρυστάλλων και των φυτών. Τα έχει εµπνευσθεί η Vicky Wall, η ιδρύτρια του Aura-Soma, που ένιωσε ότι τα Equilibrium είναι ο καθρέφτης της ψυχής και µας βοηθούν να αναγνωρίσουµε µέσα στις χρωµατικές µας επιλογές την αντανάκλαση των βαθύτερων µας εκφάνσεων. Το κάθε µπουκαλάκι περιέχει λάδι πάνω σε νερό, όπου εµπεριέχονται τα αντίστοιχα µε το εκάστοτε χρώµα αιθέρια έλαια και φυτικά εκχυλίσµατα από το βασίλειο των φυτών, σε συνδυασµό µε τις ενέργειες των κρυστάλλων και των πολύτιµων λίθων από το ορυκτό βασίλειο, καθώς και τις ενέργειες του χρώµατος και του φωτός. Όλες αυτές οι ενέργειες µαζί µπορούν να ισορροπήσουν το όλον της ύπαρξής µας. Το χρώµα είναι το κλειδί του όλου συστήµατος, που επιλέγοντάς το, διαλέγουµε κάτι κατάλληλο για της ανάγκες της ψυχής µας. Το µπουκαλάκι φορτίζεται µε την δική µας ενέργεια, γι’αυτό καλύτερα να µην το αγγίξει άλλος, κυρίως από το γυάλινο µέρος. Από το πώµα δεν πειράζει. Αν γίνει αυτό, µπορούµε να το καθαρίσουµε µε λίγο ροδόνερο σε βαµβάκι.

Για να το αλείψουµε στο σώµα µας, κρατάµε το µπουκαλάκι µε το αριστερό µας χέρι, µε τη σφραγίδα που λέει Aura-Soma να κοιτά αριστερά, όπου ο αντίχειρας το υποστηρίζει από κάτω, ο δείκτης στον δεξιό ‘ώµο’ του µπουκαλιού, ο παράµεσος στον αριστερό ‘ώµο’ και ο µέσος θα κλείσει το στόµιο αφου µε το δεξί χέρι αφαιρέσουµε τα πώµατα. Αρχίζουµε να κουνάµε δυνατά το µπουκαλάκι µέχρι τα δύο χρώµατα να γίνουν ένα, κάνοντας το λάδι µε το νερό σαν µια γαλακτερή, αδιαφανή ουσία για λίγη ώρα. Υποµονή, η πρώτη φορά είναι λίγο δύσκολη!

Στάζουµε λίγο λάδι στην ΔΕΞΙΑ µας παλάµη και το αλείφουµε στο δέρµα µας, στην περιοχή που ενδείκνυται.( Για την επάλειψη, µπορούµε να χρησιµοποιήσουµε και το αριστερό µας χέρι ή ακόµα και να µας αλείψει άλλος, αρκεί να µην πιάσει αυτός το µπουκαλάκι.) Κάθε φορά που βάζουµε το λάδι µας, πρέπει να το ανακατεύουµε ξανά. Η διαίσθηση µας µπορεί να µας οδηγήσει να βάλουµε το λάδι και σ’άλλες περιοχές απ’αυτές που µας υποδείχτηκαν. Το AuraSoma θεωρεί ότι ο µεγαλύτερος οδηγός µας είναι µέσα µας και η ευθύνη της εφαρµογής είναι του κάθε ξεχωριστού ατόµου. Ωστόσο να θυµόµαστε να αλείφουµε το λάδι γύρω-γύρω στο σώµα, µπροστά-πίσω και στα πλάγια, σαν µια ταινία που µας τυλίγει. Συνήθως το εφαρµόζουµε πάνω µας µετά το µπάνιο για να µείνει όλη µέρα. Το κουνάµε κάθε φορά που θέλουµε να το χρησιµοποιήσουµε και κάθε φορά θα αναµιγνύεται όλο και πιο εύκολα. Οι τυχόν σταγόνες που µπορεί να εµφανιστούν αργότερα στο µπουκαλάκι, οι λεκέδες ή οι αλλαγές χρωµάτων σηµαίνουν ότι το µπουκαλάκι ‘ρούφηξε’ κάποιο πρόβληµα µας. Καλό είναι να το χρησιµοποιούµε τακτικά, καθηµερινά και σε συνδυασµό µε τα άλλα δύο της αύρας για να έχουµε πιο ολοκληρωµένο και γρήγορο αποτέλεσµα, αλλά παρόλα αυτά η χρήση τους είναι όπως είπαµε θέµα εσωτερικό του καθένα. Μπορούµε να κάνουµε κάποια παύση αν το νιώσουµε. Το αν θα βάλουµε το λάδι πρώτο ή τα άλλα δύο για την αύρα και το αν θα τα βάλουµε µαζί ή άλλη ώρα, δεν έχει τόση σηµασία. Αν έχουµε κάνει επιλογή 4 λαδιών Equilibrium έχει σηµασία η σειρά που θα τα χρησιµοποιήσουµε, που θα υποδειχθεί από τον θεραπευτή. Πρώτα θα τελειώνουµε το ένα για να περάσουµε στο επόµενο. Καλό είναι να περιµένουµε καµµιά βδοµάδα από το ένα µπουκαλάκι στο άλλο. Σ’ όλο αυτό το διάστηµα ας παρατηρούµε τις συµπτώσεις, τον εαυτό µας και τις αντιδράσεις του, τα επαναλαµβανόµενα µοτίβα συµπεριφοράς που ίσως πρέπει ν’αλλάξουµε για να πάψουµε να προκαλούµε πόνο στη ζωή µας, τα σύµβολα και τα µηνύµατα, τα όνειρα, το παρελθόν…Ας γίνουµε πιο συνειδητοί σε κάθε µικρή, καθηµερινή κίνηση.

Ίσως µερικές τέτοιες συνειδητοποιήσεις µας προκαλέσουν πόνο, κλάµµα, θυµό. Είναι καλό που βγαίνει, είναι ο καθαρισµός της ψυχής µας, είναι η θεραπεία µας! Αυτό είναι για να αποκτήσουµε επίγνωση του γιατί όλα αυτά, τι κάνουµε που πρέπει να το δούµε καθαρά και θαρραλέα. Μετά έρχεται το δώρο του µπουκαλιού που είναι η γαλήνη, η αποδοχή, η δύναµη για ν’αλλάξουµε, η λύση, ή χαρά!

POMANDERS.

Τα pomanders καθαρίζουν και δίνουν προστασία στην αύρα και κυρίως στο ηλεκτροµαγνητικό πεδίο που περιβάλλει το φυσικό µας σώµα από πολύ κοντά, γύρω στα δέκα εκατοστά.

Ενδυναµώνουν επίσης όλο το ενεργειακό µας πεδίο. Η αύρα, όπως και το φυσικό µας σώµα, µπορεί να βλαφτεί απο διάφορες αιτίες όπως µόλυνση, σοκ, συναισθηµατική ανισορροπία κ.λ.π.

Η εφαρµογή του pomander στο ενεργειακό µας πεδίο επιφέρει πάλι την ισορροπία. Αν το χρησιµοποιούµε τακτικά µας προστατεύει από δονήσεις που µπορούν να είναι βλαβερές. Η φωτογραφία του Κίρλιαν (µία µέθοδος για να φωτογραφήσουµε το ενεργειακό µας πεδίο), δείχνει γύρω από την αύρα µας µετά από εφαρµογή του pomander, κάτι σαν µια χρωµατιστή ταινία που κρατά για µερικές ώρες. Έτσι, µπορούµε να χρησιµοποιούµε τα pomanders όσο συχνά νιώθουµε ότι χρειαζόµαστε καθαρισµό ή προστασία µέσα στην ηµέρα. Η επίδραση τους κρατά περίπου 2 ώρες. Προσοχή όµως, τα κόκκινα και τα πορτοκαλιά χρώµατα και στα 3 προϊόντα του Aura-Soma είναι πολύ δυνατά για να χρησιµοποιηθούν βράδυ, µπορεί να φέρουν αϋπνία.

Βάζουµε 3 σταγόνες pomander στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ µας παλάµη σχηµατίζοντας ένα τρίγωνο. Εδώ, δεν πειράζει το πώς πιάνουµε το µπουκαλάκι, ούτε αν το πιάσουν ή το χρησιµοποιήσουν κι άλλοι, αλλά καλό είναι να το κρατήσουµε για τον εαυτό µας παρόλα αυτά. Ας αφιερώσουµε κάτι αποκλειστικά στον εαυτό µας, ας εστιάσουµε όσο µπορούµε! Πάντως το κρατάµε µε το δεξί µας χέρι, αντίθετα µε το γυάλινο. Τρίβουµε µαζί τα χέρια µας, και µετά τα ανοίγουµε µε τις παλάµες στον ουρανό για να προσφέρουµε την ενέργεια στον κόσµο.

Μετά φέρνουµε τις παλάµες πάνω από το κεφάλι (να ‘κοιτούν’ την κορυφή, το κορωναίο ενεργειακό κέντρο ή τσάκρα) για να ‘λουστούµε’ µε την ενέργεια και σιγά -σιγά αρχίζουµε να χαϊδεύουµε την αύρα στο πίσω µέρος του κεφαλιού και στα πλάγια του, λίγα εκατοστά έξω από το φυσικό µας σώµα. Στεκόµαστε λίγο στους κροτάφους ενεργοποιώντας το τρίτο µάτι και µετά σηκώνουµε πάλι τα χέρια πάνω από το κεφάλι και ενώνουµε τις παλάµες, για να ενώσουµε τις δύο πλευρές της αύρας. Κατεβάζουµε πάλι τις παλάµες µπροστά από το πρόσωπο, καθαρίζοντας την αύρα του. Φτάνοντας στο λαιµό, ανοίγουµε τα χέρια προς τα έξω και προς τα πίσω, γύρω απ’το λαιµό για να τον καθαρίσουµε, και µετά στεκόµαστε για λίγο στη βάση του λαιµού, όπου είναι το τσάκρα. Προχωράµε στο θώρακα, καθαρίζουµε την αύρα πάντα περίπου 10 εκατοστά έξω από το φυσικό µας σώµα, καθαρίζουµε αν θέλουµε και τα χέρια από τη µέσα και την έξω µεριά, και στεκόµαστε στο κέντρο της καρδιάς, ανάµεσα στα δύο στήθη. Εδώ στεκόµαστε λίγο περισσότερο γιατί είναι το κεντρικό τσάκρα και από εδώ η ενέργεια πάει παντού. Στέλνουµε αγάπη χωρίς όρους στον εαυτό µας και σ’όλο τον κόσµο. Ακόµη και αν δεν προλαβαίνουµε να κάνουµε µε λεπτοµέρεια όλα τα τσάκρας, αν µείνουµε στο κέντρο της καρδιάς είναι αρκετό. Μετά επαναλαµβάνουµε τα ίδια για το ηλιακό πλέγµα, όπου καθαρίζουµε και στεκόµαστε 3 δάχτυλα πάνω από τον αφαλό, για το σεξουαλικό κέντρο 3 δάχτυλα κάτω από τον αφαλό, και για το κέντρο της βάσης όπου στεκόµαστε µπροστά από τους βουβώνες. Κατόπιν καθαρίζουµε µέχρι κάτω στα πόδια, µπρος και πίσω, για να φτάσουµε ν’ακουµπήσουµε τη γή και να ανταλλάξουµε την αγάπη µας µ’αυτήν. Τελικά σηκωνόµαστε και µυρίζουµε βαθειά 3 φορές. Μπορούµε να καθαρίσουµε εµείς την αύρα κάποιου άλλου βάζοντας 3σταγόνες στην αριστερή παλάµη και τη δική µας και τη δική του ή να του δείξουµε να το κάνει µόνος του. Μετά, ας απολαύσουµε την αίσθηση της ενέργειας που µας προστατεύει, ας αφεθούµε στο παιχνίδι της!

QUINTESSENCES

Τα quintessences, οι πεµπτουσίες, απευθύνονται στις πιο λεπτές µας πτυχές. Ενώ τα pomanders µας δίνουν προστασία, αυτά µας βοηθούν να ευθυγραµµιστούµε µε µια συγκεκριµένη ενέργεια, ν’ανοίξουµε ώστε να λάβουµε ενεργειακή βοήθεια για ένα ορισµένο ζήτηµα ή κάποια κατάσταση, να έλθουµε σ’επαφή µε τον εσωτερικό εαυτό µας δίνοντας απαντήσεις µέσω της έµπνευσης και της διαίσθησης. Επιδρά στο νοητικό πεδίο της αύρας και µας συντονίζει µε µια ανώτερη δόνηση του χρώµατος που είµαστε, κάνοντας µας πιο παρατηρητές του εαυτού µας. Μας φέρνει σ’επαφή µε τον Δάσκαλό µας, µε τον Ανώτερο Εαυτό µας, µε τους Αγγέλους µας και τους οδηγούς µας σε ζητήµατα που αφορούν το χρώµα (άρα το τσάκρα στο οποίο αντιστοιχεί) που διαλέξαµε. Βάζουµε 3 σταγόνες στον ΑΡΙΣΤΕΡΟ µας καρπό και τρίβουµε τους καρπούς µας µαζί. Το προσφέρουµε στον κόσµο όπως το pomander µε τις παλάµες ανοιχτές στον ουρανό, και µετά φέρνουµε τα χέρια µας πάνω από το κεφάλι σαν φτερούγες, µε τους καρπούς πάνω από την κορυφή του κεφαλιού (το κέντρο της κορυφής) και τις παλάµες να κρέµονται προς τα κάτω. Στεκόµαστε λίγο, ανοίγουµε τις ‘φτερούγες’ και προχωράµε στο επόµενο κέντρο, το τρίτο µάτι, στο κέντρο του µετώπου, όπου ξανακλείνουµε τις ‘φτερούγες’ και στεκόµαστε µε τους καρπούς διασταυρωµένους να κοιτάνε το µέτωπο. Προχωράµε µε τον ίδιο τρόπο σε όλα τα κέντρα, ανοιγοκλείνοντας τις ‘φτερούγες’ µας, διασταυρώνοντας τις και καταλήγοντας µπροστά από κάθε κέντρο µε τους καρπούς να το ‘κοιτάνε’ σταυρωµένοι. Μετά το τελευταίο κέντρο ανοιγοκλείνουµε µερικές φορές ακόµα τις ‘φτερούγες’ µας µπροστά από τα πόδια µέχρι το έδαφος, όπου πάλι ακουµπάµε κάτω τα χέρια µας για ν’ανταλλάξουµε την αγάπη µας µε τη γη. Τέλος σηκωνόµαστε αργά κάνοντας µε τα χέρια µας µια κίνηση σαν κυµατισµό, κύκλους προς τα πάνω, φέρνοντας την ενέργεια της γης στο σώµα µας. Μυρίζουµε βαθιά 3 φορές και ευχαριστούµε τον Δάσκαλο, ή όποιον θεωρούµε Δάσκαλό µας.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η AURA-SOMA

"Έχω ψάξει και έχω ερευνήσει στα βάθη του χρόνου και έχω παρουσιάσει κάτι που υπήρξε, που έχει ξεχαστεί από καιρό, το οποίο επρόκειτο να γεννηθεί ξανά για την νέα εποχή" - Vicky Wall, Πρωτοπόρος, ιδρύτρια της Aura - Soma.   ΠΡΟΪΟΝΤΑ AURA - SOMA

Τα προϊόντα της Aura - Soma μπορούν να βοηθήσουν εκείνους που την χρησιμοποιούν ώστε να συντονισθούν και να αλλάξουν την ενέργεια και την συνειδητότητά τους. Η Aura - Soma δεν προβάλλει ισχυρισμούς για θεραπευτικά αποτελέσματα ή συστάσεις για τη σειρά των προϊόντων της. Όταν είναι απαραίτητο συμβουλευτείτε πάντα έναν ειδικό σύμβουλο υγείας.

ΕΙΣΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ

Η Aura – Soma είναι ένα χρωματικό σύστημα που αποτελείται από 115 υπέροχους χρωματικούς συνδυασμούς και εστιάζεται στην προσωπική ανάπτυξη του ατόμου και στην σχέση  του μεταξύ ενέργειας και Συνειδητότητας. Είναι ένα μη επεμβατικό, αυτοεπιλεγμένο σύστημα ψυχής που τοποθετεί την ευθύνη για την ευεξία σε αυτόν που την επιλέγει. Είναι μια Προσέγγιση όπου ο πελάτης επιλέγει το «φάρμακο» για τον εαυτό του. Διαλέγοντας 4 μέσα απο την συλλογή των 115 μπουκαλιων αποκαλύπτεται η ψυχική μας ομορφιά και η προκλήσεις που υπάρχουν στην ζωή μας.

ΑΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΟΥ ΝΑ ΦΑΝΕΙ

Aura σημαίνει φως. Soma σημαίνει το σώμα στα Ελληνικά ή την ύπαρξη στα Αραμαϊκά ή τις ζώσες ενέργειες στα Σανσκριτικά. Aura σημαίνει φως. Soma σημαίνει το σώμα στα Ελληνικά ή την ύπαρξη στα Αραμαϊκά ή τις ζώσες ενέργειες στα Σανσκριτικά. Η Aura - Soma δείχνει την συγγένεια που βρίσκουμε στα χρώματα επιλογής μας με το Σώμα μας - καθώς τα έλαια απλώνονται σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος μας.

Post Gallery

We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.