Βοηθήστε το σώμα σας να επανακτήσει την φυσική του ισορροπία σε σωματικό , υλικό , πνευματικό επίπεδο με ένα γενικό αίσθημα ευεξίας. 

Η ιονική θεραπεία συνδέεται με το έργο του Royal Raymond Rife ενός Αμερικανού εφευρέτη που θεωρεί ότι ανακάλυψε την βιοηλεκτρική ιατρική.

Η θεωρία του είπε ότι οι ιοί θα καταστραφούν αν εισάγονται στην σωστή ισορροπία της συχνότητας συντονισμού παρόμοιο με ένα γυαλί που καταστρέφεται από το υψηλό βήμα μιας σοπράνο .

Ένα αλκαλικό σώμα είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία ενός ατόμου . Οι ασθένειες ευδοκιμούν σε ένα όξινο περιβάλλον. Το κέντρο ελέγχου ασθενειών αναφέρει μέχρι και το 85% όλων των ασθενειών προκαλούνται από τις τοξίνες και τους ρύπους στο σώμα μας.

Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να επωφεληθούν από μια ιονική αποτοξίνωση. Ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους πάσχουν από γαστρεντερικές διαταραχές , δερματικές παθήσεις , μολύνσεις από μύκητες , έχουν υψηλή πίεση ή σάκχαρο , ρευματισμούς , αρθρίτιδες ή ουρικές αρθρίτιδες , έχουν χοληστερίνη ή τριγλυκερίδια , έχουν χαμηλό αμυντικό σύστημα , βαρέα μέταλλα , ακμή , πανάδες , πρηξίματα , παχυσαρκία , αφυδατωμένο δέρμα , αδυναμία , κόπωση , αϋπνία , στομαχικές διαταραχές , μεγάλη εξασθένιση και αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού , συχνές λοιμώξεις , μυϊκοί πόνοι , ,μείωση φλεγμονών , κατακράτηση υγρών , νευρικότητα, βραδύτητα σκέψης και για χρόνιους καπνιστές.

Επιτυγχάνει την αποβολή τοξινών από ήπαρ , χοληδόχο κύστη , ουροδόχο κύστη , νεφρούς , παχύ έντερο , λέμφο , δέρμα , πνεύμονες.

Η συσκευή ιονισμού αποτοξινώνει τον οργανισμό με φυσικό τρόπο παράγοντας αρνητικά ιόντα τα οποία έλκουν και αναγκάζουν τις τοξίνες να βγουν στο νερό μέσω των πόρων των πελμάτων.

Σε 40 λεπτά οι τοξίνες και τα απόβλητα που συσσωρεύονται στο σώμα θα αποβληθούν .

Η αποτοξίνωση συνεχίζει να αλκαλοποιεί το σώμα έως και 48 ώρες μετά την θεραπεία μέσω της ούρησης και του ιδρώτα γεγονός που αποτελεί πρόσθετο όφελος .

Το νερό αλλάζει χρώμα λόγο της χημικής αντίδρασης μεταξύ ηλεκτρισμού και αλμυρού νερού και δείχνει σε ποιο όργανο του σώματος αντιστοιχούν οι τοξίνες .

Ο καλύτερος χρόνος για την αποτοξίνωση για άτομα που δεν πάσχουν από κάποια συγκεκριμένη πάθηση είναι κατά την διάρκεια των μεταβατικών περιόδων . Άνοιξη και Φθινόπωρο.

Στην Ρεφλεξολογία αναφέρεται ότι στο πέλμα κάθε ποδιού υπάρχουν περίπου 2000 πόροι και μέσω αυτών το σώμα προσπαθεί να αυτοκαθαριστεί από τοξίνες και βαρέα μέταλλα . Ιδιαίτερα αποτελεσματική είναι η χρήση του ION DETOX FOOT SPA μετά από εναλλακτικές και ενεργειακές θεραπείες .

Κάντε το δώρο της αποτοξίνωσης στον εαυτό σας και επωφεληθείτε στο μέγιστο δυνατό βαθμό .

Λαλίδου Μαριάννα Λ.Δημοκρατίας 88 ημιόροφος 2551022410-6936728626

Μέλος του ΠΑΣΕΜΕΘ( Πανελληνιος Σύλλογος Εναλλακτικών Θεραπευτών)

Μέλος του ΣΕΑ (Σύλλογος Ελλήνων Αρωματοθεραπευτών)