Η Αρωματοθεραπεία είναι μια αρχαία επιστήμη η οποία χρησιμοποιεί αιθέρια έλαια για να χαρίσει υγεία και ευεξία. Μαζί με την φυτοθεραπεία είναι οι αρχαιότερες θεραπευτικές μέθοδοι , στις οποίες βασίστηκε η σύγχρονη ιατρική. Οι αρχαίοι Έλληνες χρησιμοποιούσαν το μασάζ με αιθέρια έλαια γιατί πίστευαν στην θεραπευτική τους δράση.

Εξειδικευμένη τεχνική που εμφανίζεται στα μεγαλύτερα spa του κόσμου.

Αυτή η μέθοδος έγκειται στο να συνδυάσουμε τα οφέλη των τεχνικών του μασάζ και την ιδιότητα των ηφαιστειακών πετρών.

Ο Σουηδός Per Herlik Ling, είναι ο πρώτος Ευρωπαίος που ανέπτυξε ένα ολοκληρωμένο σύστημα χειρομάλαξης και ίδρυσε την πρώτη οργανωμένη σχολή διδασκαλίας τον 19ο αιώνα,  στη Στοκχόλμη.

Η ανθοθεραπεία ανήκει στις λεγόμενες ενεργειακές – εναλλακτικές προσεγγίσεις. Τα ανθοϊάματα έχουν μια σαφή ευεργετική επίδραση στην ψυχοδιανοητική κατάσταση του ανθρώπου και μπορούν να αποτελέσουν πραγματική θεραπεία σε ψυχολογικά και ψυχοσωματικά προβλήματα.

Οι γιορτές πέρασαν και είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκουράσουμε και να αποτοξινώσουμε τον οργανισμός μας από τις παραβάσεις των εορτών. Η αποτοξίνωση και απέκκριση των άχρηστων υλών από το συνδετικό ιστό είναι η θεραπεία των ασθενειών και η επιμήκυνση της ζωής.

Βοηθήστε το σώμα σας να επανακτήσει την φυσική του ισορροπία σε σωματικό , υλικό , πνευματικό επίπεδο με ένα γενικό αίσθημα ευεξίας. 

Η υπέρυθρη ακτινοβολία που εκπέμπει η ζώνη από άνθρακα Μπαμπού θερμαίνει τα μόρια των υγρών του σώματος, που έχουν εγκλωβίσει τις τοξίνες και αυτά αρχίζουν να πάλλονται βοηθώντας στην αποβολή των τοξινών, συστήνεται η παράλληλη χρήση της για καλύτερα αποτελέσματα.