ΛΑΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ , ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ – ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ , ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Ε.Σ.Σ.Ι.Α.Σ ( ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ) , ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ RE.FOR.MED ΚΑΙ U.E.N (PRESIDENT DE LUNION EUROPEENNE DE NATUROPATHIE) , ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕΑ ( ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ) , ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΕΜΕΘ ( ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ )

Στον χώρο της εναλλακτικής θεραπείας οι σπουδές της περιλαμβάνουν

Αρωματοθεραπεία με μεταπτυχιακές σπουδές στην αρωματοθεραπεία – βοτανοθεραπεία , απόφοιτη της σχολής Natural Ηealth Science ( του Ομίλου Ανθρωπιστικών σπουδών και εναλλακτικών επιστημών ) Aura- Soma και Beamer Light Pen στην AuraSoma Academy , Σουηδική μάλαξη (NHS) , Hot Stones & Aroma Stone Massage (NHS) καθώς επίσης και εξειδικευμένα σεμινάρια θεραπευτικής μάλαξης. Diploma international for profession psychotherapist ( Medischool), Δίπλωμα προσχολικής αγωγής δραστηριοτήτων δημιουργίας και έκφρασης (ΟΕΕΚ) , Certificate as Professional yoga trainer (Grafts fitness school) , Reiki certificate Usui Shiki Ryoho (Αέναη Ροη) , Certificate of completion excellence ISHA International school of Healing Arts . Quantum Metaphysics of non Linear Systems Apprentice Master of NLS. Certificate of training Hotel Manager (Medischool) . Στην Σχολή Κοσμόγραμμα ( Η τέχνη της Αστρολογίας ) , στη Σφαιρική Αντιληπτικότητα ( Εμπνευσμένη Γεωμετρία για δημιουργικές πραγματικότητες
) καθώς επίσης συμμετείχε σε ομάδες αυτογνωσίας και παρακολούθησε σεμινάρια παρασκευής χειροποίητων φυσικών καλλυντικών / εκχυλίσματα βοτάνων / παραδοσιακού σαπουνιού (Ευδώρα Γαία).

Η Ολιστική θεραπεία απευθύνετε σε όλους όσους επιθυμούν να αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής τους πολυεπίπεδα .Μια συνεδρία μπορεί να περιλαμβάνει Αρωματοθεραπεία και Θεραπευτική Μάλαξη , Κρυσταλλοθεραπεία και κρυσταλλική Αρωματοθεραπεία , Ενεργειακή Αρωματοθεραπεία και χρωμοαρωματοθεραπεία , Χρωμοβελονισμός Beamer Light Pen , Hot Stones & Aroma Stones Therapy , Σουηδική Μάλαξη , Αρχαία Ελληνική Ιπποκρατική Μάλαξη , Πρόληψη Χρόνιων Παθήσεων με φυσικές μεθόδους Σπαγειρικά Μητρικά Ιάματα Solunate , Ανθοθεραπεία με τα Ιάματα του DrE . Bach, Έλαια ισορροπίας – Πομάδες και Πεμπτουσίες με την μέθοδο της Aura Soma , Παρασκευή Ενεργειακών Συνταγών με βότανα , αιθέρια έλαια και βάμματα κρυστάλλων, Ατομικές συνεδρίες , Ψυχοθεραπεία , Ψυχαναλυτική Θεραπεία της Οικογένειας , Ομάδες Balint και Ομαδικά Σεμινάρια Θεραπευτικού Τομέα.

Χώρος θεραπευτικός , όπου η ίαση σκέψεων , συναισθημάτων και σώματος αλλάζει μέσα από τον Ίασμο Κόσμο. Ο καθένας μπορεί να έρθει σε επαφή με την θεραπεία που του ταιριάζει. Η ολιστική θεραπεία απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής τους πολυεπίπεδα . Δώστε μια ευκαιρία στον εαυτό σας να αυτόιαθει φυσικά .

Η Αρωματοθεραπεία είναι μια αρχαία επιστήμη η οποία χρησιμοποιεί αιθέρια έλαια για να χαρίσει υγεία και ευεξία. Μαζί με την φυτοθεραπεία είναι οι αρχαιότερες θεραπευτικές μέθοδοι , στις οποίες βασίστηκε η σύγχρονη ιατρική. Οι αρχαίοι Έλληνες χρησιμοποιούσαν το μασάζ με αιθέρια έλαια γιατί πίστευαν στην θεραπευτική τους δράση.

Εξειδικευμένη τεχνική που εμφανίζεται στα μεγαλύτερα spa του κόσμου.

Αυτή η μέθοδος έγκειται στο να συνδυάσουμε τα οφέλη των τεχνικών του μασάζ και την ιδιότητα των ηφαιστειακών πετρών.

ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ, ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ.

EIMAΣΤΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΑΝΑΚΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ.

Το Aura-Soma είναι ένα πλήρες σύστηµα βασισµένο στο χρώµα, που δουλεύει για την πνευµατική, συναισθηµατική, διανοητική και σωµατική µας ισορροπία.

Δεν είναι παρά ένας απλός φακός, αλλά προσαρμόζουμε μπροστά αμπούλες ιδιες με τα μπουκαλάκια της Aura-Soma, που εχουν μέσα τους λάδι και νερό απο ιερές, ενεργοποιημένες πηγές, έντονα χρωματισμένα απο τις ουσίες, κι εμπλουτισμένα με τις ενέργειες απ’το βασίλειο των λουλουδιών και των φυτών, και το βασίλειο των μετάλλων, των κρυστάλλων και των λίθων...

Ο Σουηδός Per Herlik Ling, είναι ο πρώτος Ευρωπαίος που ανέπτυξε ένα ολοκληρωμένο σύστημα χειρομάλαξης και ίδρυσε την πρώτη οργανωμένη σχολή διδασκαλίας τον 19ο αιώνα,  στη Στοκχόλμη.

Η ανθοθεραπεία ανήκει στις λεγόμενες ενεργειακές – εναλλακτικές προσεγγίσεις. Τα ανθοϊάματα έχουν μια σαφή ευεργετική επίδραση στην ψυχοδιανοητική κατάσταση του ανθρώπου και μπορούν να αποτελέσουν πραγματική θεραπεία σε ψυχολογικά και ψυχοσωματικά προβλήματα.

Οι γιορτές πέρασαν και είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκουράσουμε και να αποτοξινώσουμε τον οργανισμός μας από τις παραβάσεις των εορτών. Η αποτοξίνωση και απέκκριση των άχρηστων υλών από το συνδετικό ιστό είναι η θεραπεία των ασθενειών και η επιμήκυνση της ζωής.

Βοηθήστε το σώμα σας να επανακτήσει την φυσική του ισορροπία σε σωματικό , υλικό , πνευματικό επίπεδο με ένα γενικό αίσθημα ευεξίας. 

Η υπέρυθρη ακτινοβολία που εκπέμπει η ζώνη από άνθρακα Μπαμπού θερμαίνει τα μόρια των υγρών του σώματος, που έχουν εγκλωβίσει τις τοξίνες και αυτά αρχίζουν να πάλλονται βοηθώντας στην αποβολή των τοξινών, συστήνεται η παράλληλη χρήση της για καλύτερα αποτελέσματα.