Οι διαθέσιμοι τρόποι αποστολής του IASMOSCOSMOS.gr είναι οι ακόλουθοι:

  • Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα μας

Κάντε την παραγγελία σας από το www.iasmoscosmos.gr και παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημα μας. Σε αυτή τη περίπτωση δεν χρεώνεστε έξοδα αποστολής.

 

 

  • Αποστολή μέσω μεταφορικής εταιρείας - courier

- Τιμοκατάλογος Χρέωσης

Τα ελάχιστα μεταφορικά έξοδα ειναι 3,69€. Προϊόντα ογκώδη ή ιδιαιτέρως βαριά αποστέλλονται μέσω μεταφορικής εταιρείας και το κόστος μεταφοράς εξαρτάται από τον όγκο τους και τον τόπο παράδοσης. Προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία για ενημέρωση σχετικά με το κόστος. Προϊόντα που αποστέλλονται με courier χρεώνονται με 3,69€ τα πρώτα 2 κιλά και 1,23€ το κάθε επιπλέον κιλό. Σε κάθε περίπτωση επιλέγουμε την πλέον συμφέρουσα λύση για εσάς και σας ενημερώνουμε πριν την αποστολή.

Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 50 ευρώ.

 

- Ασφάλεια Αποστολής

Τα προϊόντα κατά την αποστολή τους είναι συστημένα και ασφαλισμένα στο 100% της αξίας τους. Οι συσκευασίες και τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να παρέχουν την μέγιστη δυνατή προστασία και ασφάλεια. Για τον λόγο αυτό εσείς παραλαμβάνετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας, ακριβώς στην ίδια εργοστασιακή και άριστη κατάσταση στην οποία αυτά ευρίσκονταν στην αποθήκη μας.